11

BEN ASHAARI : TERIMA KASIH IBU

Join lagi Segmen ABG BEN ;)
Last minit nihh...hentam sajelah..eheheh



Kenangan bersama ibu tercinta amat la banyak nyer..
Tak terhingga..yela..selama 24 tahun dia bersama aku..tak pernah pisah..
Setakat setahun duduk jauh dpd mak tuh tak dikire ler..
Mak adalah orang no1 dalam hidup aku..
Sape yang tak leh terime mak aku sama la macam die takleh terime aku..
Mak adalah orang paling penting dalam hidup aku
Dialah ibu,dialah sahabat,dialah penawar,dialah segalanyaaaaaaaaaaaa...
Aku teringat masa aku down dulu..
Saat aku rase bagai aku tak mahu lagi  berada di dunia ni..
Dia la sentiasa bersama aku...
Support aku,sentiasa memahami aku..
Aku paling sedih denga mak cakap camni 
"mak risau,mak sedih tengok dayah nangis macam ni"
Mane tak aku ni bukan jenis mudah nangis.
Lagi2 la dah besar ni..
Tbe2 ade satu ketika ni aku tak berhenti nangis..
Time ni mak aku sentiasa ada,sentiasa msg,sentiasa kol
Sentiasa tanye keadaan aku..
Aku rasa sangat kasih syg mak aku time tuh..
TERIMA KASIH MAK ;)

Abah juga amat penting dalam hidup aku.Tanpa mak dan abah siapalah aku kat dunia ni.
Tapi no1 tetap my BELOVED MOM ;) Sori abah ;p
NAK JUGAK TEMPEK GAMBAR ;P


Aku tak pernah terpikir nak hantar Mak Abah aku ke Rumah Orang2 Tua.
Selagi aku masih hidup dan berdaya,aku nak jaga sendiri..kalau mak abah leh bela aku smpai besar.
Nape aku tak boleh kan ;)

Yang merebut harta pusaka mak bapak tuh memang jenis tamak haloba.Harta bukanlah segalanya.

Sampai disini saja...SEKIAN TERIMA KASIH.

11 comments:

Amira

wahh :) syg ibu sy jgk ! hehe

irzat adam

LIKE!
o_0 v

mas saari

salam singgah n follow sini...
mak sentiasa bersama kita di waktu susah atau senang..

HIDAYAH HIDAIZ

hehehe..sapela xsyg ibu kn ;)

Bahulu

as salam..
terjah kat sini yea...ibu oh ibu

HIDAYAH HIDAIZ

mekaseh coz singgah n follow ;)

saya YANA

terima kasih mak.. sebab selalu ada disisi...

Fuuyooh

ibu ibuuu.. engkaulah ratu hatiku.. bila ku berduka engkau hiburkan selalu.. ibu ibuuu.. engkaulah ratu hatiku.. terima kasih!!

salam kenal.. hehe.. sya fuyoh,,..

Cik Sue

salam perkenalan...

kasih ibu tidak terbalas..hargailah mereka selagi hayat mereka masih ada.. =D

HIDAYAH HIDAIZ

yeah!kasih ibu xterbalas ;)
salam perkenalan jugak ;)

Sal Saari

walau siapa pun kita..ayah & ibu tetap no. 1..salam ziarah

Post a Comment

Siguiente Anterior Inicio

BeLoved MoM

BeLoved MoM