2

AUTOMATIC CAR WASH

Kereta kotor??
Tak de mase nak cuci?
Malas?Penat?
Tak suka nak tunggu lama2 kat car wash?
Ha!!!Ini dia penyelesaiannye!
Gi ler Automatic Car wash!
Huhuhu!
Cepat dan pantas!
Tak perlu kua daripada kete pun ye gak.
Eheheh.
PEMALAS!
Dekat kl dah melambak AUTOMATIC CAR WASH ni
Tapi kat Batu Pahat ni
Ade satu jek
Tu pun baru jek bukak
Jadi,memang sangat berguna la untuk aku yang agak pemalas ni ;p
Kalau anda2 semua yang berada di Batu Pahat rasa malas nak cuci kete sendrik boleh la gi sini jek.
Huhuhuhu
Aku tak pasti nama lokasi nya.
Yang pasti jalan tongkang pechah.
Ala agak2 sesat takk jumpa nanti.
Roger2 la aku.ngeheheheh!~



2 comments:

Faris Adli

wow bp nampak lagi maju dari kuala terengganu

HIDAYAH HIDAIZ

xde la maju mane pun..huhuhu..

Post a Comment

Siguiente Anterior Inicio

BeLoved MoM

BeLoved MoM