2

MENYIMPANG

Tu yang aku malas nak bukak lappy ni.Tujuan asal adalah nak wat keje yang dah lame tertangguh dan tak nampak hala tuju ni.Otak dah buntu.Kepala dah semak.Tapi bila bukak je lappy ni mende lain yang dibuat nyer.Dok menjengah beberapa blog dan membaca entry2 yang menarik.Tapi paper yang perlu aku baca dibiarkan terabai disebelah.Mana boleh jadik camni?Rasa takut di hati semakin hari semakin kronik.Tapi kesedaran yang mendalam tak kunjung tiba ni.Ni wajib dinjemput ni.Cuti dah nak berakhir.Masa untuk fokus sepenuhnya.Dah banyak sangat main.Alaaaa janji jek pandai.Cuba kotakan sikit Dee ;(
Berbelas mail aku dah send kat contractor2 yang handel e-waste.Tapiii...langsung tak ade feedback.Sedey weyy.Kamu semua tak mau melayan insan kerdil seperti ku.Cewah.Wat ayat tacing lak ;p
Tapi cuti CNY ni aku happy.Coz anti2 aku n kazen2 aku balek ;)
Seronok dapat bawak kazen2 ku jalan2.Tapi time dieorang datang la time tu Baby Vee nk wat pangai.Tayar pancit lak.Workshop sume ttp,yela memandangkan CNY.Jadi,4 hari gak la Baby Vee rehat di rumah jek.Nasib baik ade Wira yang berbakti.ehehehe.Minjam kete Ndelin.Mekasih ndelin bagi minjam kete dan perabih minyak ;p
Ndelin memang mak sedare yang terbaik la.ceh.Bodek nampak.
Stop kat sini la Dee.Mari selak2 paper Malaysia's Draft ni.(selak2 je ke?BACA!!)

2 comments:

Sekamar Rindu

salam...

hahaa...tu laaa...siapkan keje tu dulu..baru lah BW...

**follow ur blog...**5

HIDAYAH HIDAIZ

ws...heheheh..tu la psl..patutnye dulukan yg utame ;)
neway thanks d following..
lucky nu.5..
its my fav number ;)

Post a Comment

Siguiente Anterior Inicio

BeLoved MoM

BeLoved MoM