11

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU


Dah lame sangat xjoin program ABG BEN kite niiii..
Bz sket menguruskan hal duniawiii...cewahhh!~
Hari ni rase nak join la..
Cam besh jek program ni..
Leh dapatkan idea n kritikan daripada rakan2 blogger yang lain tentang blog kite sendrik.
Boleh tambah baik ye kan..
Eheheheheh...
Ok kawan2 tuh jek kot.
Kalo nak join sila klik ABG BEN

11 comments:

Ms. Ann

salam komen sinie yer.. nice blog.. sukerlah tengok tulisan sidebar tu.. apa nama font dia ek...

no185

Cik Jari Tembam

saya suka template ni hehe ada gothic sket ^_^

Alya Esprézzo

cakk cakk ! alya dtg nieeeeeee..nak bg kritikan yg membina, apa kata kalo ruang entry ni dibesarkan..dan ubah kedudukan column, lagi satu apa kata hot entry tu buat style scroll down punya, tadela nmpk serabut..dan juga widget yg ta penting kat bwh ni kalo boleh buang..utk keringanan blog juga..gdluck dear ! :)

jom kritik blog alya , No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Alya Esprézzo

ouh lagi satu syg, hehe buang word verification oke.. :)

shah

ok...no-4 datang....blog sempoi...header cool....follow done...

iz

Blog ni cantik.. Layout kemas. Cuma terlalu panjang ke bwh.. Hihi..

Tea

er, boleh kritik je ae? lain takleh ke? hihi. nice blog, rase mcm tak perlu buang pape. pastu, xnak la ade word verify heheheh.

#124



BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Haffiz MohdNoor

nice blog..especially header.. entri post menarik.. nama blog pun best.. ok

no 200 :D

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Aqilah Kamarudin

salam :) banyak gambar dalam blog ni . saya rasa tak perlu kot . tapi , kalau nak letak banyak gambar kan , buat tab menu . lagi smart kan ? word verification kat komen tak perlu kot . susah orang nak komen . lagi satu , buat pop-up window kat komen . lagi senang orang nak komen . that's all . thank you :)

195

afiqazizan

takda ape yang fiq nak kritik..nice blog.

HIDAYAH HIDAIZ

thanks 4 all comments ;)

Post a Comment

Siguiente Anterior Inicio

BeLoved MoM

BeLoved MoM